Doorzoek website

DWV Doesburg

Waterpolo & Zwemvereniging

Get Adobe Flash player

button4xtrainen

Wie is er on-line?

We hebben 206 gasten en geen leden online

Wat is masterzwemmen?

Nederland telt vele honderden masterzwemmers. De leeftijd varieert van 18 tot 90 jaar. Masterzwemmen is zwemmen voor volwassenen die het fijn vinden om hun conditie op peil te houden of zelfs te verbeteren. Het is dé ideale manier om fit en gezond te blijven. Eens per week kun je onder begeleiding van een ervaren trainster baantjes trekken in Zwembad Den Helder. In een gemoedelijke sfeer kun je werken aan je conditie of je techniek, maar ook aan saamhorigheid wordt gewerkt doormiddel van balspelen. Wil je meer uitdaging en je vooruitgang testen? Dat kan bij speciale masterwedstrijden. Deze vinden enkele keren per jaar plaats.

Voor wie is masterzwemmen?

Iedere volwassene vanaf 20 jaar die van zwemmen houdt, je hoeft daarbij geen lid te zijn geweest van een andere zwemvereniging. Je verbetert je techniek en gaat regelmatig naar het zwembad. Ook ontmoet je andere mensen met dezelfde interesse. Eén keer per jaar drinken we na de training samen een glaasje om bij te praten.

Wanneer?

  • Maandagavond van 19.45 – 20.45 uur

Interesse?
Wil je ook fit worden en gezellig zwemmen samen met anderen. Vul dan het contactformulier 4x gratis trainen in op onze website www.dwvdoesburg.nl.

U bent van harte welkom.