Doorzoek website

DWV Doesburg

Waterpolo & Zwemvereniging

Get Adobe Flash player

Retail Bouw Hoofdsponsor DWVTijdens de drie gehouden thuiswedstrijden van de waterpolocompetitie 2017-2018, 24 februari jl. in zwembad Den Helder, heeft DWV (Doesburgse Watersport Vereniging) de naam bekend gemaakt van haar nieuwe hoofdsponsor. Retail Bouw Nederland zal de komende drie jaar onlosmakelijk verbonden zijn aan de zwem- en waterpolovereniging uit Doesburg als hoofdsponsor.

Retail Bouw Nederland, gevestigd in Doetinchem, is zo’n 10 jaar geleden opgezet om in heel Nederland flexibel maatwerk te kunnen leveren voor particulier, retail en projectbouw. Een gemotiveerd team houdt zich vooral bezig met ver- en nieuwbouw, restyling van retail en met bouwservice voor particulier en bedrijven. Hun werkwijze laat zich het best omschrijven als flexibel, efficiënt, en snel bouwen voor kwalitatief hoogwaardige projecten. Daarnaast beschikt Retail Bouw Nederland over een uitgebreid netwerk van vakkrachten waarmee zij regelmatig samenwerken.

Na de onthulling sprak voorzitter André Vreman in een korte toespraak zijn waardering uit voor deze verbintenis en benadrukte nogmaals het belang van het hebben van een hoofdsponsor. Hij bedankte mede-eigenaar Wim Riewald met de gedane toezegging, zijn vrouw Ingrid ontving uit handen van de Jolande Vreman, namens de Sponsorcommissie een grote bos bloemen. Het ruimschoots aanwezige publiek ondersteunde de toespraak van de voorzitter met een daverend applaus.

Doesburg, 22 februari 2018

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.dwvdoesburg.nl

logoretail

sponsorkliks

Thuisbad DWV

Aankomende events

Geen evenementen