Doorzoek website

DWV Doesburg

Waterpolo & Zwemvereniging

Get Adobe Flash player

2018Shirts WaagStadsbierhuys De Waag uit Doesburg zal vanaf 2018 als kledingsponsor optreden voor het Heren 3 waterpoloteam van DWV. Naast de nieuwe shirts zijn er ook bijpassende short’s aangemeten zodat “de heren” er gekleed bij lopen op het zwembad. Begin januari werd de kleding in het proeflokaal door de eigenaar uitgereikt aan de 17 spelers, de coach en de manager badrandzaken. De overeenkomst geldt voor vier jaar.

 

2018groepsfotoH3 waagRoy Kappert hierover: “Ik word veel benaderd voor sponsoring, hierin moet ik weloverwogen keuzes maken. Met DWV ben ik al vanaf het moment dat ik met De Waag begon in gesprek hierover. DWV is een “warme vereniging” met een lange historie. Dat past wel bij De Waag, wij zijn immers de oudste in gebruik zijnde horecagelegenheid van Nederland. Veel DWV-leden komen ook bij mij voor een drankje of een hapje eten. Dat vond ik wel een belangrijke criteria om hierop wel JA te zeggen. Wat ik ook belangrijk vind bij sponsorkleding is dat een sponsornaam snel gelezen kan worden. De naam moet pakkend zijn en snel blijven hangen. Daarom heb ik speciaal voor deze kleding een nieuw logo van het Stadsbierhuys De Waag laten ontwerpen. Menno Vreman, medewerker van Stadsbierhuys De Waag en speler van dit team, wist met zijn opleiding tot mediavormgever mijn vrije gedachte hierin goed te vertalen.

Ik ben trots op het uiteindelijke resultaat. Ik wens het Heren 3 team heel veel succes in de 2e helft van de waterpolocompetitie 2017-2018”.

 

sponsorkliks

Thuisbad DWV

Laatste nieuws

.......... ! ! ! DWV heeft een nieuwe website ! ! ! .........

Aankomende events

21 nov 2018;
Anne Gieling jarig
23 nov 2018;
Ina Groeneveld jarig
24 nov 2018;
Hein Koopmans jarig